Berättelser om en pojke från förr, del 2

Vidare till min "Tjej-lista" då, för att avslöja vilka tjejer den innehöll. Det var nästan så att jag började gråta när jag läste detta:


MIKAELA JANSSON
FAKTA: Jag har varit ihop med henne i tre månader. Har varit på tre disco hos henne. Hon är blyg. Är kär i någon som börjar på P. Jag ska döda honom. WOW VILKEN BRUD ASÅ.

SANDI SHARRO
FAKTA: Min bästa kompis är ihop med henne (Andreas). Men det gör inget, jag vill ändå inte vara ihop med henne. Är hångelmodig. Tuff tjej. Kan vara en svikare.

THERESE CARLSSON
FAKTA: Hon är min granne. Hon är Andreas syster. Hon är ett år äldre än mig. Jag har både lekt & varit med henne några gånger. Hon har ett förhållande med min kompis Kristoffers brorsa (Glenn). Modig.

VIKTORIA JOHANSSON
FAKTA: Har varit ihop med Calle. Har haft ett maskerad-disco. En av dom sötaste i klassen. Har varit kär i min bästa kompis (Robin). Asaschysst tjej. Modig.

MALIN BERGSTRAND
FAKTA: Har varit ihop med Daniel Jonsson länge. Men det tog slut. Hon har också varit ihop med Henke, men det tog också slut. MYCKET BUSIG. Modig.

ANNA BLOMBERG
FAKTA: Hon går i min klass. Är ihop med en i sjuan (Torsa). Är syskon med Calle. Mycket busig. Tuff. Modig. Kan vara schysst ibland, men kan också svika.



Kommentarer
Postat av: V

Haha! Vilka grejer, men jag håller med Anna, kan väl inte vart vi som snodde den, har inget minne av det iaf =)

2011-05-19 @ 15:35:24
Postat av: J

den som spar han har...ljuvliga minnen. men jo, det var tvärsäkert ni. era bitska glirningar ekar fortfarande i mitt huvud ibland :)

2011-05-19 @ 23:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0