Dödsrycket ifrån vintern?

Igår efter lunchen började det ramla ner vita kulor från himlen. Hagel. Detta följdes av snöblandat regn, och hopplösheten var total. Idag efter lunchen började det igen, små vita kulor kom skjutandes ner från skyn. Denna gång varade det inte så länge och hann sluta innan det eskalerade, men ändå.
      Alltså, det är maj. Det skall icke vara på detta viset. Okej om det hade varit april, då kan det ju vara sol, regn, orkan, snö och hagel om vartannat - men nu är det maj gat däm it! Det ska vara tokvår, nästan sommar. Uteserveringarna ska börja fyllas, glassförsäljningen ska öka, gräsmattorna ska vara befolkade. Det ska vara pre-summer, helt enkelt.
      Herregud, när vi var i Uppsala i helgen på valborg så önskade jag på kvällen att jag hade tagit med vinterjackan. True story.
      Nåja, det är bara början av maj än så länge, och det har ju inte varit några dunderskurar. Det finns ju fortfarande hopp, även fast det är satans kallt för tillfället och gråa moln. Och vi hade ju en jävla fin månad i april, så som det egentligen brukar vara i maj. Kanske har det bytt med varandra i år? Det kanske inte passade för den ena?
      Nu har jag i alla fall slutat för dagen, så mig kvittar det väl för idag. Men det är ju en dag imorgon också, och då är det ju faktiskt hemmapremiär för a-laget mot Tillberga. Skulle sitta like a glove med lite sol och värme då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0