Fin söndag, lugn helg

Härlig söndag. Först åkte jag in till Västerås och Storebror Thomas för lite qualitytime med Brorson Erik och Brorsdotter Freja. Lite ungsstekt lax och potatismos senare så åkte vi iväg till Brandthovda för att kolla när grabbarna lirade mot Oden - och vilken skön match!
     Seger med 5-0, och äntligen lite islossning vad gäller målskyttet. Men faktum är att det kunde ha blivit 10-0. Minst. Så jävla mycket skapade vi. Men det går inte att gnälla när man vinner med 5-0, så jävla underbart. Och om vi skapade mycket framåt så stängde vi igen totalt bakåt. Jag kan inte minnas att Oden hade mer än en riktigt bra målchans på hela matchen. Nej, det var en urstark seger.

Skön avslutning på en lugn och behaglig helg. Nu väntar en ny arbetsvecka, en något kortare antagligen. Det blir nog bara jobb måndag och tisdag, om inget inträffar, och sedan är jag ledig resten av veckan för att sedan jobba som normalt igen nästa vecka.
      Imorgon är det också dags för U-laget igen, och denna gång beger vi oss till Fagersta för kamp. Lång resa och förhoppningsvis tar vi med oss tre poäng därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0