Någon att fira

Idag har älskade Mr.Tequila födelsedag.
     Jag lärde känna honom på mellanstadiet då vi hamnade i samma klass i 4:an. Jag hatade honom då. Grejen var den att när vi gick i 3:an så hade vi en friluftsdag nere på Runevallen, både Västerskolan och Hagaskolan, och som avslutning skulle vi springa ett 400-meterslopp. Jag var en snabb liten rackare då och gick för seger, och efter halva loppet var jag med i täten. Då kommer det en krullhårig kalufs och inte bara springer om mig - han blockar även vägen så att jag inte kan komma förbi! Det var Mr.Tequila det. Därför såg jag honom som en dryg jävel, och att han spelade i Rune gjorde ju inte saken bättre.
     Nåväl, jag fick snabbt lära mig att Mr.Tequila var en schysst kille, och mellan 4:an och 9:an kom han att bli en av mina bättre polare i plugget. Därefter skiljdes våra vägar en aning. Jag började på Ullvigymnasiet, han på Ulvesund, och nåt år senare lämnade han även KBK och Kungsör då han flyttade till Eskilstuna.
     Det gick några år av radio silence - men så plötsligt en dag var han tillbaka. Inte i Kungsör, men i KBK. Nu var vi inte längre pojklagsspelar utan seniorer, och eftersom att jag, Kaggen, Vampyren, Påven och Studenten redan bildat ett litet gäng, Riddarna, så blev det som så att Mr.Tequila värvades.
     Den riktiga debuten skedde väl på våran Sälen-tripp över nyår 2006. Sedan var det vi, och föruom en oändligt massa festande på hemmaplan så drog vi även till Bulgarien sommaren 2007, Sälen igen över nyår 2007, och Halmstad sommaren 2008 och 2009.
     Hösten, eller vintern, 2008 drog Mr.Tequila, jag och Vampyren till Bergen i Norge. De skulle jobba, och jag skulle väl..."bara vara" ett tag. Jag åkte sedan hem, dem blev kvar - och där är pojkarna än idag.
     Men vi har återförenast mer än ett par gånger efter det, och oavsett hur lång tid vi varit ifrån varandra så har det alltid känts som "igår". Vi har haft så jävla roligt så jävla många gånger, och vem vet hur framtiden ser ut, vi kanske återförenas på riktigt nån gång - men oavsett vad så kommer jag alltd att värdesätta den tiden vi hade tillsammans som bland det bästa i mitt liv.
     Stort grattis på din 24-årsdag, Mr.Tequila!

Det här är en gammal tjosan-grej jag slängde ihop för några år sedan, men den är fin för det.


Kommentarer
Postat av: CJ

Tusen tack för de fina orden gubben! =) De var rörande..



Hoppas ni rör på er i tabellen lite, och att du coachar gött i reserv-laget.. Ses i sommar=)

2011-06-01 @ 00:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0