Redo att bli sliced and diced

Äntligen. Den 20 juni lägger jag mig på operationsbordet på Köping lasarett. Äntligen ska mitt högerknäe bli helt igen. Förhoppningsvis.
     Det är en måndag, och redan 07.45 är operationen tänkt att genomföras. Sedan blir det kryckor ett par dagar-nån vecka, innan vägen tillbaka börjar.
     Shit vad skönt det ska bli. Inte för att jag har direkt ont i vardagen - men det hindrar ju mig från att göra aktiviteter av det rörliga och fysiska slaget. Och det vill man ju göra.
     Ja, det var ett härligt besked det. Jag var lite rädd också att jag inte skulle hinna få operationstid innan hösten, med tanke på att de inte utför några operationer under juli. Men, det vart ju alla tiders!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Well, det verkar som att du och min kissekatt följs åt i sjukhussvängen. Hon har fått operationstid den 16e juni klockan 7.30 för att fixa sitt knä. Lite komiskt måste jag säga.



Jag hoppas att ditt knä blir bra!

2011-05-27 @ 21:42:31
URL: http://imica.blogg.se/
Postat av: J

Läskigt, är det korsbandet på kissen också eller? :)



Hoppas det går bra!

2011-05-28 @ 00:16:08
Postat av: Johanna

Yep, dom tror att det är korsbandet. Helt säkert vet dom inte förrän de har öppnat henne men är det korsbandet så ska dom byta ut det och så blir hon bra igen.

2011-05-28 @ 10:49:55
URL: http://imica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0