Så tycker jag om deltagarna i 2:a säsongen av Så mycket bättre

Deltagarna i den andra säsongen av Så mycket bättre är nu klara - och jag är inte besviken, men inte heller superentusiastisk. Dels finns det några frågetecken, och dels måste det vara omöjligt att toppa första säsongen. Jag tror det blir svårt att få till samma genuina glädje och spontanitet, nu när man har en "mall" att gå efter. En del av de där rävarna som ska vara med i den andra säsongen måste ju tänka "Aha, så där gjorde dem i den första säsongen, och det gick ju hem hos tittarna, så då gör jag likadant".
      Nåväl vi får väl se.
      Men så här känner jag inför namnen i den andra säsongen av Så mycket bättre:

Tomas Ledin: Ett fint exempel på en kille som en vinst i att vara med i programmet. Han tackade nej till första säsongen, men sedan när han såg vilken succé det blev så var han snabb att tacka ja när de frågade igen. Det ogillar jag. Men det ska ändå bli intressant att se vad han har att komma med. En gång i tiden gjorde ju Ledin riktigt bra grejer.

Lena Philipsson: Lite samma sak som med Ledin, men ska bli spännande att se och höra ifrån annars rätt blyga och privata Philipsson.

Mikael Wiehe: Är väl tänkt lite grand som årets Plura, men jag har svårt att se samma mysfaktor i Wiehe. Tror att han är lite för inriktad och kalkylerad för det. Men vad vet jag, det kanske blir skitbra?

Eva Dahlgren: Om Philipsson är privat så är Eva Dahlgren superprivat. Just därför är det ett bra namn, och jag tror att hon kan bjuda på många oväntade och fina saker.

Timbuktu: Årets Petter, och jag har inbillat mig att Timbuktu är en riktig sköning, så det är ett namn jag gillar starkt.

Laleh: Hon är lite udda sak, den där Laleh. Å ena sidan gillar jag det, å andra sidan har jag ibland svårt för det. Det är en tunn linje mellan pretentiös och originell ibland, och där någonstans tror jag att jag har Laleh. Det kan bli suveränt bra och katastrofalt jobbigt.

E-type: Jävlar i min lilla låda, det skulle vara mycket roligt att höra E-type göra eurodisco av Eva Dahlgrens Vem tänder stjärnorna! Ett piggt namn, och kanske lite modigt. Jag vet inte, det känns inte som ett supergivet namn i laguppställningen, men ändock väldigt spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0