TV-rysare igen

Jag blev väldigt glad av att höra att vi, Sverige, hamnade på en hedrande tredje plats igår i Eurovision song contest. Tydligen hade det också varit spännande då vi ledde tjottablenget till och från. Men en tredjeplats är väldigt bra - allt inom topp hade varit bra för mig, med tanke på att vi harvat i botten några år nu.
      Kul för Sverige och kul för lillprutten Saade. Det är väl så det ska vara, vi ska vara topp-5 varje år tycker jag.

Och ikväll smäller det big time! Tre kronor tar sig an ärkerivalen Finland i VM-final. Det blir inte bättre, eller ja det ska väl vara en OS-final då, men det här är nästan samma sak.
      Jag har sett minimalt med matcher från årets hockey-VM. Eller det är en underdrift, faktum är att jag inte sett någonting alls. Jag har haft svårt att gå igång på hockey-VM, och även ishockey rent allmänt, på senare år. Om jag ska vara intresserad så ska alla de bästa vara med, och det är de ju bara i OS eller World cup.
      Men tydligen har Sverige spelat upp sig rejält sedan tokfiaskot i premiären mot Norge, och jag hade gärna sett semifinalen mot Tjeckien. Men ikväll tittar jag definitivt. VM-final mot Finland, jisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0