Älskvärt

Nu jävlar, säger jag bara. NU JÄVLAR har våren exploderat! Herregud, att gå förbi Västerskolan är som en nostalgibomb som slungar mig 15-20 år tillbaka i tiden. Dofterna från träden påminner mig om en annan tid, om skolavslutningar och sommarlov, om fotboll på ängen. De där dofterna måste jag ha varje år, varje vår, och kanske är det tack vare dem jag älskar våren så mycket.
      Överallt grönskar det. Trädens blad breder ut sig och allting föds på nytt. Det är nästan så att man kan ta på livet.
      Sporthallen är smockad med schackspelere, och utanför sitter föräldrar och barn i gräset på filtar och njuter av solen och värmen. Att bara gå runt i detta, bredvid detta, och att bara betrakta detta är ljuvligt.
      Det blev shortspremiär för mig idag, men jag måste säga det att mina ben inte håller världsklass för tillfället. Vitare kan ingen vara.
      Läge att jobba på det idag, bland mycket annat. Skönt att vara pigg och fräsch idag. Blev några kalla, eller ljumma, hemma hos Snygg-Johan igår kväll i hans nya lägenhet. Fin lya och fint sällskap. De andra drog sedan vidare, runt midnatt, till nåt annat sällskap nån annanstans i City of Kungsör, men jag kände att jag nått min peak och drog mig hemåt, nöjd och lagom. Jag kände att jag inte var alldeles för långt ifrån att balla ur, och då är det bättre att tacka för sig tycker jag numera. O-roligt men klokt och skönt.
      Nej nu ska jag ut i livet igen och lapa lite ljus.







Kommentarer
Postat av: Anna

visst ar det konstigt att saga 15-20 ar tillbaka.. fasen, det gar sa fort... hahah . ljuvliga bilder,, kan sakna varen o skillnaden mellan vinter och var, var till sommar o faktiskt sommar till host.. o vintern ar ljuvlig.. ! ha en underbar dag!

2011-05-09 @ 04:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0