Yesterday

Det var ju upplagt för en riktig skitkväll igår efter det oavgjorda resultatet mot Fagersta och Man Uniteds förlust i Champions League-finalen mot Barcelona - men det blev rätt bra ändå.
     Matchen mot Fagersta då. Ja, det slutade 1-1, och även fast det var viktigt att vi inte förlorade så kan jag inte vara nöjd med oavgjort på hemmaplan mot Fagersta. Vi ska vinna mot ett sånt lag helt enkelt. Men vi fick inte till, fick inte igång nått rull och det såg inte lika enkelt ut som mot Oden senast. Det såg trögt ut. Vi håller tätt bra bakåt, men skapar knappt någonting framåt.
     Fagersta fick 1-0 på en skaplig frispark, inte så mycket att snacka om, men annars hade de inte så mycket mer. Vi kvitterade i den andra halvleken genom Yanick, men så jävla många fler målchanser hade vi inte - och de vi fick gjorde vi ingenting bra av.
     Det är svårt att spela mot ett lag som backar hem och bara skickar långa bollar upp på plan, men jag tycker att vi är så pass bra att vi ska klara av det. Men tyvärr gjorde vi inte det igår. En poäng, dock, och det var ju viktigt.
      Sedan var det Champions League-final hemma hos Tordan, och Man United såg ju vassa ut första 10 minuter - men sedan var ju nästan bye bye. Barcelona var tyvärr för äckligt bra, och när de spelar så där så är det i princip omöjligt att slå dem. Tyvärr.
      Blev ändå en bra kväll på Köpingsyran. Trevligt och så, men inte överdrivet lattjolajbans. Det kunde ha varit roligare, om man säger så, och dryga två och en halv timme räckte gott och väl.
      Dessvärre får jag väl ändå erkänna att jag spräckte min fina svit och blev lite väl bladig. Jag skyller det hela på en felbeställning på Bolaget, även fast det inte vara någon som tvingade mig att dricka allt. Nåväl, det var ju inte SÅ farligt, hoppas jag. Det har varit värre, men jag var väl inte så "skön" som jag lyckats hålla mig hela våren. Tror inte jag ställde till med några större skandaler, i så fall lär man väl få höra rätt snart har jag en känsla av.

Idag blev det en sväng till Västanhed för lite luft och relax några timmar. Det kändes välbehövligt.
      Hade tänkt ta premiärdoppet, 15 grader i Hedströmmen, men det blev aldrig av. Kanske blir till veckan.

Kommentarer
Postat av: R

Här skulle jag kunna säga: "Vad var det jag sa!" Men det är under min värdighet att komma med sådana kommentarer.

2011-05-29 @ 21:21:25
Postat av: J

Men vaddå, det är klart man "trillar dit" nån gång, och det kommer ju absolut hända igen. Tycker ändå det är bra av mig att jag hållit mig i nästan 3 månader. Och det var inte SÅ farligt igår, tror jag, men mer än vanligt från hur det sett ut under våren :) Så ge dig!

2011-05-29 @ 22:32:39
Postat av: Morgan

Jag var där. Jag såg allt.

2011-05-30 @ 10:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0