Konstpaus

Milda tider! På riktigt alltså. Det känns ju inte direkt som senhöst, och definitivt inte som vinter, snarare som övergångsperioden mellan vinter och vår. Och det är rätt skönt.
     Efter två riktiga vargavintrar, med meterhög snö och 20 minusgrader, så är det rätt behagligt med en ljummen höst/vinter. Än så länge. Men framåt lucia får snön gärna komma, och definitivt innan julafton, men jag gnäller inte om det sedan blir en mild och grön vinter. I alla fall den här gången, sedan kan det väl komma en normal vinter igen nästa säsong.

Ja, det har varit lite tyst här på bloggen i veckan. Men herregud, kan man inte få ha lite privatliv?!?! Va? VA??? Kan man inte få andas lite eller? Va?
     Nä, jag har faktiskt inte haft tid. Eller, tid har jag väl haft, men inte tid i kombination med lust. Det har varit så mycket annat. Eller, mycket är väl att ta i, men jag har proriterat annat. Fast det är ju inte så mycket.
     Jag jobbar, sedan rehabar jag på gymmet med mitt knä. That's about it. Och så nån fotbollsträning på det. Idag var jag i Eskilstuna en sväng och sedan hemma hos Botmannen för en fika.
     Det är mitt liv just nu. Det funkar. Så länge jag är inställd på att helgerna kommer att vara smått värdelösa så går det bra.
     Man kan säga att jag laddar inför 2012. Jag kämpar för att komma tillbaka till fotbollen, och mycket fokus kommer att ligga på det nästa år. Och det sociala. Kanske blir jag klar med min bok?
     Det blir nog bra det där ska ni se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0