Fler sågningar

Och på tal om Gustafsson.
     Björn Gustafsson har ju gjort "comeback" i tv-rutan efter sitt långa frånvaro på grund av att "det blev för mycket" för ett par år sedan, och det i form av inslag i talkshowen Robins på SVT.
     Han spelar sin gamla karaktär Benjamin, som tidigare synts i Morgonsoffan, och nu är han tillsammans med Filippa Barck som han också väntar barn med.
     Det hela är mycket tragiskt.
     Redan när Björn Gustafsson slog igenom i Parlamentet och Melodifestivalen så avfärdade jag honom som en icke rolig komiker och en dagslända. Nu tycker jag nog att jag har fått rätt. För herregud, inslagen med Benjamin är allt annat än roligt. Det är direkt plågsamt att se, till och med.
     Faktum är att jag nästan tycker synd om honom, även fast jag var starkt emot honom i början, för det känns som att han verkligen försöker att vara rolig och verkligen försöker att visa att han fortfarande kan. Men det går bara inte. Han har inte "det". Inte än i alla fall.

Och sedan var jag bara tvungen att kolla in nya Two & ½ men med Ashton Kutcher. Det har ju varit en jävla buzz kring hela den här grejen, 29 miljoner såg premiären i USA, och som det lät så var många ganska positiva till Ashton Kutcher - och eftersom att man slentriantittat ganska mycket på serien genom åren så var man ju lite nyfiken.
      Jag säger så här: lägg ner.
      Och skulle jag vara producent till Two & ½ men så skulle jag skrika ut över världen: "Charlie Sheen, kom tillbaka - allt är förlåtet!"
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0