Jag och kändisar

En sak ska ni veta, och det är att jag är besatt av kändisar. Eller otroligt fascinerad, om ni så vill.
    Jag älskar att bläddra i Hänt extra, Se & Hör, Veckans nu, Amelia, Land, you name it - så länge det handlar om kändisar så dras jag till det likt flugor kring koskit.
    Jag vill veta vart de bor, hur de ser ut på vimmel, vad de jobbar med just nu, vad de har för sorger och laster i livet, hur de ser på framtiden och vem de dejtar.
    Sedan är det klart att det är svårare att gå igång på en C-kändis som Eric Amarillo eller Jockiboy, eller en B-kändis som Soran Ismail eller Christine Meltzer. Men å andra sidan, ser jag en Big brother-deltagare värt namnet så blir jag allt lite star strucked.
    Fast det är inte just kändisarna i sig som lockar, utan mer begreppet och fenomenet "kändisar". Så fort en person blir kändis så skapas det hinna mellan mig och personen, och personen i fråga blir som en karaktär i en film. Alltså overklig, inte på riktig.
    Ser jag en kändis i verkligheten så har jag svårt att ta till mig det. Det spelar ingen roll om det är på stan, på fotbollsplanen, på en konsert eller i nåt annat sammanhang - jag kan inte riktigt greppa det. Det är som att jag ser en film.
    Det största jag varit med om är Oasis i Globen 2009, när jag stod 70 meter ifrån Liam Gallagher. Det var ett sådant ögonblick som var svårt att ta in för mig.
    Annars har jag ju intervjuat Idol-Ola, Lotta Engberg och Sten & Stanley för Bärsingen, skakat hand med fotbollsproffset och landslagsspelaren Andreas Andersson, tagit kort tillsammans med Alex Schulman, legat 10 meter ifrån Fredrik Ljungberg på Tylösand strand, gått strax bakom italienska fotbollsspelare Luigi Di Biagio på en gata i Italien, spelat fotboll mot Ola Toivonen en handfull gånger, stått bakom Mona Sahlin på en konsert under Peace & love-festivalen, stått i samma liftkö som Carola och suttit bordet bredvid tennisspelaren Jonas Björkman på ett café i Florida.
    Jag lovar att återkomma när jag kommit på flera kändisar jag stött på. Jag lovar.
    Men den kändis jag träffat mest är Pandora. Hon har i alla fall varit jävligt stor, det räcker med att surfa runt lite på Youtube för att förstå det.

Ja, det jag ville säga är att kändisar fascinerar mig. Nej. Bländar mig.

Kommentarer
Postat av: Ruutu

Och spelat Rinkbandy med mig!!! Inte att förglömma ;)

2011-10-14 @ 21:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0