Om ord har nån betydelse

Jag borde vänt om, jag borde vetat bättre. Än att gå därifrån besegrad.
     Allt är så lätt i en självömkande tanke. Det är synd om mig och ingen tycker om mig. Men man borde få en smäll för varje gång man blundar bara för att man inte vågar se. I alla fall när man är över 25.
     Jag hörde en droppe falla, det lät som ett åskmoln. Även små tårar innehåller smärta. Det var en snabb flykt i rättan tid, men nu förstår jag att ännu en gång lurade jag mig själv.
     Jag växte så nära alla tankar jag hade om att lämna för alltid, jag släppte barnets röst och lät mig själv bli vilseledd i rädslan i längtan.
     Men du vet, jag säger inte förlåt. Förlåt, men jag tänker inte säga förlåt. Det behöver göra ont ibland, för om man inte vet vad smärta är så kan man aldrig veta vad kärlek är. Om jag släppte din hand betyder det inte att jag inte kan fånga den igen, och om du släppte min hand betyder det inte att du inte vill bli räddad.
     Det är lågt att be, och jag har inget att be om. Om vi krockar rätt kan vi få nåt vi aldrig har bett om, men aldrig vill vara utan igen.
     Jag ser stjärnorna, de finns i dina ögon. En lekfull kyss, kan du känna att jag är förväntansfull? Om du tappat bort din dröm hoppas jag att du finner den.
     Jag står för dig, lite tyst till att börja med, men om du vill så kan du förstå det. En helt ny start, kan inte vara obeslutsam längre.
     Jag säger det ikväll, jag säger det för alltid. Och den här gången svär jag på att jag menar det.
     Om kärlek är ett ord som man säger - säg det. Jag kommer att lyssna.

Kommentarer
Postat av: Karin

Måste bara få säga...så otroligt fint skrivet-det gick rakt in i hjärtat.

2011-10-20 @ 18:56:20
Postat av: Jonatan

Tack så mycket.

2011-10-20 @ 23:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0