En kväll som så många tidigare

Trivsam kväll igår. Inte en sån där "jävla härlig kväll" som jag hade hoppats på, men trivsam.
     Den började med en stor polisavspärrning i Eskilstuna när jag och Lillebror skulle köpa pizza, där någon tydligen hade skjutit med pistol ifrån sitt lägenhetsfönster, så på gatan utanför var det fullt påslag med blinkade polisbilar och poliser med k-pistar. Väldigt New York över det hela. Tyvärr hade vi inte tid att se upplösningen av det hela.
     Sedan blev det lite förhäng med Lillebror, Tordan och Rostis hemma hos Kaggen, med musik och surr, och sedan lite dans på Brasserie, följt av en burgare och en taxibulle hem. Så var den kvällen gjord.
     Dessförinnan var vi i Västerås för att kolla in Kusin Therese nybyggda villa, för att sedan åka bort till Morbror Hasse egenbyggda sjötomt på Tindö Lindö. Där fick man för första gången se Kusin Calles dotter Sigrid, och det blev även ett dopp i den varma vattentunnan alldeles vid sjökanten, så det blev en mysig eftermiddag.

Annars känner jag en vind av förändring som sveper in. Jag avskyr ju normalt när saker och ting förändras, men detta är en elefant så stor att den möjligtvis kan förstöra mig ganska hårt framöver. Mitt liv håller på att ta en ny riktning, vare sig jag vill det eller inte, och även fast vissa bitar i den riktningen är nödvändiga så är större delen bara djupt tragisk och sorglig.
      Jag håller på att förlora någonting som varit en stor del av mitt liv, någonting väldigt fint och få förunnat, någonting som man bara inte kan hitta var som helst.
      Jag kan ha fel, jag hoppas verkligen det, men känslan är så stark och påtaglig att den är svår att skaka av sig.












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0