En härlig seger!

Vi mötte tabelljumbon Gideonsberg idag, och som sig bör i ett möte mellan jumbon och serieledaren så hade vi inga problem att vinna matchen med 6-1.
     Vi gjorde 1-0 och 2-0 ganska så snabbt, innan Gideonsberg reducerade, och där hamnade vi en liten dipp en period. Ändå kunde vi gå in till halvtid med en 4-1-ledning, så det kändes ändå ganska tryggt.
     Den andra halvleken blev sedan en ganska smärtfri promenad mot tre nya poäng. Vi gör ingen kanonmatch, men vi spelar ändå så pass bra att det aldrig var något snack om saken. Vi gjorde det vi skulle, så att säga. En dag på jobbet, så att säga.
     Och tack vare att Juventus samtidigt spelade oavgjort mot Irsta så leder vi nu med sju poäng, med två omgångar kvar. Dock har Juventus en match mindre spelad, så de kan äta upp avståndet till fyra poäng.
     Men - om de skulle förlora mot Tillberga på onsdag...ja, då spelar vi i division 3 nästa säsong. Skulle de spela oavgjort så räcker det att vi tar en poäng på de här två sista matcherna mot BK30 och Kolsva så vinner vi serien. Skulle de vinna mot Tillberga, ja då kan vi ändå vinna serien nästa helg OM vi besegrar BK30. Med en omgång kvar att spela.
     Nåväl, det är mycket om och men och hur - men saken är den att vi har allting i egna händer. Det troliga är väl ändå att Juventus vinner på onsdag, så det stora fokuset ligger nu på lördag då vi tar emot BK30 hemma på Runevallen. Då ska vi avgöra serien och ta klivet upp i division 3.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0