Back to work

Igår var det söndag - och det kändes verkligen som söndag. Alltså som att det skulle ha varit jobb as usual idag. Därför var denna lediga dag helt enormt ljuvlig.
     Lite fotbollsträning på förmiddagen och lite shopping i E-tuna på eftermiddagen. Inte mycket, men ack så skönt.
    Ja denna påskledighet har verkligen varit välbehövlig. Nu känns det som att man är något mer laddad i kroppen. Frågan är bara hur länge det räcker? Äh, det blir nog bra.

Ikväll drog också den hajpade serien Alcatraz igång på TV4 med två avsnitt efter varandra. Det är skaparen av Lost som ligger bakom detta, och då blir det självklart förväntningar så det heter duga - och ja, jag fick nog allt lite Lost-feeling när jag såg Alcatraz.
     Två avsnitt har vi alltså fått se nu, och även fast det inte är lika spektakulärt som Lost (ännu) så finns det ändå någonting där som får mig att vilja veta mer och se mer.
     Dock är jag lite besviken på att det som på förhand verkade så otroligt häftigt och spännande inte verkar vara det (ännu). Än så länge är det tillräckligt för att jag ska titta vidare, men om ingenting ordentligt händer inom 2-3 avsnitt så finns risken att jag tappar intresse, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0