Tankar om Så mycket bättre

Fem namn har "läckt" ut till årets upplaga av Så mycket bättre. Självklart är det TV4 själva som planterat detta till media, även fast man förnerkar och vägra kommentera. Men det är uppfriskande nyheter.
     Magnus Uggla har jag önskat ända sedan första omgången, och nu ser det ut att bli verklighet. Han är numera mest en rolig, och mysig, gubbe, men fortfarande glimtar den uppkäftiga slyngeln till inom honom emellanåt, och jag tror att han kommer att passa som handen i handsken i Så mycket bättre. Hits har han också så det går att gödsla med. Jag tror inte att han kommer att leverera några supercovers, men det ska bli intressant att se vad de andra kan göra av Ugglas låtar.
     Darin är ett oväntat namn. Han är i yngsta laget och har väl inte mer än ett par hyggliga låtar att skryta med, trots hans fem släppta album hittills, men det känns ändå piggt och intressant att se vad han kan bjuda på.
     Häromdagen avslöjades det att The Sounds-Maja Ivarsson är klar, och det var lite oväntat. Trodde programmet var lite för ocreddigt för henne. Men hon är ju en cool katt och jag tvivlar inte på att hon kommer att leverera på alla sätt och vis.
     Pugh Rogefeldt känns gjuten, även fast jag aldrig haft honom i tankarna. Eller gjuten och gjuten, men jag tror det kan bli bra. Årets Plura, kanske?
     Olle Ljungström hade jag inte ens tänkt på när jag önskat artister till Så mycket bättre genom åren - men valet är ju klockrent. Han är ju lite mytomspunnen och hemlig, men icke att förglömma också briljant i sina bästa stunder. När jag tänker efter så känns det självklart att han ska vara med, och jag tror att han kan bli årets Laleh eller årets September - trots att han snarare är veteran i sammanhanget. Men den folkliga kärleken har han aldrig fått, och efter några tunga år med missbruk och depressioner hoppas jag därför att han får det erkännande han förtjänar nu. Jag är ju svag för "Jag reser mig igen"-människor, så jag unnar honom verkligen lite framgång, vare sig han vill ha den eller inte.
     Nu återstår två artister, och det bör ju bli två kvinnliga. Jag hade ju hoppats på Mauro Scocco, Björn Skifs, Niklas Strömstedt, Orup eller Thomas Andersson Wij - men när det nu, förmodligen, blir två kvinnor så hoppas jag på Annika Norlin, Melissa Horn eller Pernilla Andersson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0