Ikväll, igår, kvällen innan och framöver

Herregud, den här bloggen går verkligen på tomgång just nu. Men det är bara att sitta still i båten och vänta på medvinden. Den kommer, den är på väg, jag känner det.

Igår spelades andra omgången av division 3, och för oss innebar det bortamöte med Örebro SK Ungdom. Blev förlust med 2-0 efter en alldeles för blek andra halvlek. Vi skulle ha avgjort matchen i första halvleken kändes det som, för så dominanta som vi var då så kändes en förlust helt avlägset. Men vi gjorde inte mål, och till den andra halvleken gick vi ner oss totalt. ÖSK fick lite ny luft i och med det, och tack vare två tafatta ingripanden på två hörnor som dem fick så hade vi 2-0 i arslet.
      Eftersmaken var bitter, minst sagt. Vi ska inte förlora den matchen, vi var för bra för det och ÖSK var för dåliga. Men vi bjöd in till det och får skylla oss själva. Bara att repa nytt mod till på lördag.
      Skulle ha varit träningsmatch för b-laget idag, men den blev inställd på grund av nattens regn. Illa, då jag är duktigt spelsugen! Hoppas det blir nåt till helgen istället.

Men Blåvitt vann i alla fall ikväll mot Häcken. Äntligen! Första segern, och trenden pekar uppåt. Så gõtt!

Och i lördags var jag i Eskilstuna med Lillebror och Barndoms-Simon. Hemma hos Andreas. Blev lite sång och gitarr innan vi äntrade stan. Trodde vi skulle till ett hyfsat lugnt ställe där man kunde sätta sig och ta nån öl - men vi hamnade på Hå'pes, gamla Rolling rock, dessvärre.
      Musiken dunkade, neonlamporna blinkade och människor bökade runt i den trånga lokalen som numera är hälften så stor. Jag kände mig obekväm och blev smått rasande när idiotbartendern aldrig tog min beställning trots att jag stod som ett fån i 10 minuter. Sånt förstör oftast min kväll.
      Men efter att ha suttit ner med två Mariestads så glömde jag bort min butterhet mot slutet av kvällen och tog några väl valda steg på dansgolvet. Och sedan hem.
      Jag var verkligen för gammal för ett sånt kids-disco den kvällen.

Fast nu säger de att värmen är på väg, på riktigt, och att kylan är no more. Heja!