Då kör vi igen då, antar jag...

Någon frågade mig igår kväll om jag "dött på bloggen?". Nej då, nej då. Men va fan, man har semester, det är sommar, det finns så mycket annat att göra.
      Ja det har varit fullt upp på semestern. Har varit på husvagnssemester i Malmköping med Mor & Far och Grannarna Carlssons, Även Systerdotter Freja fick följa med, och det var roligt eftersom det var första gången hon åkte iväg själv med oss. Det var några fina dagar det.
      Sedan åkte vi iväg en sväng till Halmstad, jag, Lillebror, Jag-älskar-ljus-mannen och Vampyren. En underbar vistelse. Men jag berättar mer om det en annan gång.
      Och så har det blivit några vändor upp till Västanhed för sol, bad, gräsklippning och vedhuggning.
      Annars har det väl blivit någon minigolfs-tripp till Eskilstuna, många fester, många utgångar och en del sällskapsspelskvällar.
      Vädermässigt har ju sommaren varit en mindre katastrof, men den har tagit sig de senaste två veckorna och kommit igen en aning. Hoppas den håller i sig augusti ut.
      Fotbollen drog ju igång i mitten på semestern, så där blev man ju lite låst. Men det har funkat. Vi har nu spelat två matcher av höstsäsongen, och där blev det kryss borta mot Kumla och förlust igår mot Nordvärmland borta. Hade varit skönt med nån seger, men de är ju topplag, även om vi spelade hyffsat jämnt mot åtminstone Kumla. Men det är jämnt där nere i botten, så om vi fortsätter spela bra och börjar plocka trepoängare så kan vi nog klättra.
       Glädjande och förvånande har jag också fått sitta på bänken de senaste matcherna. Eller, förvånande är det väl inte eftersom vi saknat en del spelare, men roligt är det definitivt. Kanske kanske kan man få en plats på bänken även mot Köping nu på onsdag, det skulle vara grymt roligt, men annars var det bara en rolig bonus. Jag har insett att jag får satsa på nästa säsong för jag är liksom för långt efter. Knät är bättre, men inte helt hundra, men det värsta är nog orken som inte riktigt finns där. Men men, jag gnetar vidare.
       Ja, så är då semestern slut för denna gång. Det känns minst sagt deprimerande. Så ångestframkallande att jag blir yrslig. Det ska inte behöva vara så här egentligen. Man ska ju vara som på semstern - fri och lycklig. Måste bli ekonomiskt oberoende snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0