Måndag

En arbetsdag som denna är helt okej. Var på Tom titts i Södertälje, som en slags kick off inför höstterminen, och där fick man verkligen leka av sig. Eller, leka och leka, men det fanns i alla fall många roliga experiment att prova på. Har inte varit på Tom titts på kanske 17-18 år, så det var lite skoj. Lite uppfriskande.
     Sedan hem och b-lagsmatch mot VIK på Runevallen. Ingen höjdarmatch. Vi slarvade något helt jävla sanslöst matchen igenom, måste ha varit nåt slags rekord i antal felpassningar, och vi förlorade också med 3-1.
     Knäet kändes okej, men orken fanns inte riktigt, och hela andra halvleken spelade jag med antydan till krampkänning i båda vaderna. Blev att hålla igen lite i löpningarna. He...he.
     Men dagens grej of the day är detta: Stiffa har tagit körkort! Kan ni förstå? Känns lite sorgligt och vemodigt på ett sätt, det ska ju vara som så att han inte har körkort, det är ju hans grej - men självklart är det roligt. Inte minst för hans egen skull. Livet blir enklare på många sätt. Och nu slipper jag köra den fan vart vi än ska någonstans. Herregud, han har åtta års bilkörning att ta igen. This is where I win all my money back!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0