Min kärlek

Gårdagens seger i derbyt mot Köping FF var den skönaste seger jag upplevt sedan...sedan...ja, det var väl när vi spöade Köping i våras.
      Men den här segern var skönare. Vet inte varför. Kanske för att det kändes så oviss på förhand, som att vad som helst kunde ha hänt, men också för att den var så viktig tabellmässigt. Nu är vi ikapp Köping, och några poäng bakom lagen ovan, samtidigt som vi har chans att rycka ifrån lagen under som vi nu ska möta framöver.
      Och herregud det var ju inget snack om saken. Trots att vi bara ledde med 1-0 i halvtid och trots att jag var bra nervös just där och då så var det ju inget snack om saken. Köping hade knappt någonting under hela matchen, samtidigt som vi spelade grymt och öste på hela tiden. Målchans efter målchans. Oj vad vi brände lägen, men det blev tillslut 3-0, och det räckte ju. Men det hade varit skönt med, säg...7-0 - och det hade inte varit orättvist!
      Och jag fíck sitta på bänken! Dagen innan derbyt hade vi match med b-laget mot Kolsva, och därifrån skulle tre spelare tas ut till bänken mot Köping. Vi vann med 6-1 och jag gjorde en okej match, men blev inte uttagen - och det var okej, för det kändes som att det var tre offensiva spelare som skulle inte på bänken. Men när Jompa inte kunde spela på grund av sjukdom så blev jag uttagen ändå. Kul för mig, men tråkigt för Jompa.
       Jaja, nu siktar vi vidare. Sköllersta på lördag, ett lag som ligger under oss men som vi fick stryk av hemma i våras efter en medioker insats. Kommer med all sannolikhet bli en tuff nöt, då det kanske är Sköllerstas sista chans att hänga på för att inte dras in rejält i bottenstriden, så de kommer nog vara taggade till tusen. Men vi vet vad vi kan och vi vet vad vi har presterat den senaste tiden. Vi har tagit poäng och spelat jämnt mot samtliga topplag, så går vi bara in och gör samma hårda jobb så ska Sköllersta spela väldigt bra för att slå oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0