Juldagsfirande!

Enough med julbord nu. Enough!
     Men igår var det gott. På julafton är det alltid gott. Och det var ju mysigt som vanligt med alltihop. Först julfrukost, sen chill, sen paketinslagning, sen panik, sen stress. Som vanligt så försökte jag stretcha minutrarna till det yttersta, vilket gjorde att jag blev fem minuter sen till Kalle Anka. Skandal, jag vet! Jag har aldrig tidigare missat början på Kalle Anka, men i år blev det så på grund av min förbannade tidsoptimism.
      Nåväl, väl hemma på Ladugårdsvägen så lugnade jag ner mig, och efter Kan du vissla, Johanna? blev det julmiddag, följt av fika lite senare, följt av julklappsutdelning.
      Med åren har det ju blivit roligare att ge än att få, och jag var mer än nöjd med mina klappar. En kines-skinnjacka, nån tröja, en bok, vinflaska - och MacGyver säsong 7, vilket fullbordar min samling!
       Som avslutning blev det Midnattsmässan med Mor, Ida och Lillebror. Det var kanske inte lika stämningsfullt som det brukar vara, men ändå skapligt.
        Idag har det varit lugnt. Lite rester från igår, och så. Lugnet före stormen, kanske, för det är juldagen och ikväll blir det traidionsenlig utgång. Villa Etuna i år, och det blir väl vad det blir, men det roligaste blir nog förfesten hemma hos KåGe. Mr.Tequila är hemma från Norge, och Studenten från Uppsala, och sedan kommer även Dale, plus Kocken och Lillebror. Känns som en rolig line-up.
        Varannan vatten. Let the good times begin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0