Sjuk dag

Är det inte ett fantastiskt land vi lever? På riktigt, alltså. Nog för att det är asjävlakallt ute - men det är nåt visst med det också. Nåt exotiskt och krispigt. Jag menar, hur många länder i världen kan erbjuda sån här iskyla? Inte många. Det är ju vi i Norden, Ryssarna, Kanadensarna och några till, typ. Jag tycker om denna exklusivitet som bara vi kan erbjuda.
      Men samtidigt är jag glad att det bara är kortare stunder en period om året. Det räcker gott och väl. Jag tycker om fenomenet iskyla - men jag hatar kylan! Hatar att frysa.
      Och här sitter jag och fryser. Inte bara på grund av att det är -16 grader utomhus, utan även för att jag är sjuk. Feberhuttrig och så. Det är ingen hit, men jag är tydligen långt ifrån ensam. Såväl barn som vuxna har insjuknat, och 10 spelare saknades på träningen idag på grund av sjukdom.
      Man får väl vara glad så länge man slipper vinterkräksjukan, och förhoppningsvis klarar man sig nu över jul. Förhoppningsvis.
      Så vad gör man när man är sjuk då? Ja, eftersom jag sov i (vad som kändes som) fem-minuters-intervaller hela natten så har det blivit mycket sömn idag. Sömn och dags-tv, vilket är en långdragen och plågsam historia. Dags-tv, alltså. Brittiska b-såpor, det finns ingenting bra med det.
      Hoppas på bättre utbud imorgon, om jag orkar zappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0