Avspark!

Ikväll smäller det! Första träningsmatchen för säsongen.
     Det sker på Tunavallen, det sker klockan halv åtta och det sker mot Torshälla. Aziz nya gäng. Division 5, men de var nära att ta sig upp i fyran förra säsongen.
     Ska bli roligt och intressant. Intressant för att det är första matchen, för att vi knappt spelat på stora ytor hitintills, för att vi har många borta/skadade och därför ställer upp med ett ungt lag. Men det ska bli roligt att se. Hoppas vi kan bjuda upp till någorlunda dans.
     Själv får man följa den från läktaren. Ja, verkligen tokfölja, för jag är inte i närheten av att kunna delta i match. Knappt ens träning, känns det som ibland. Jag har kommit i en liten dipp, det känns som att det strular och jag får bara en stor osäkerhet kring allting. Vet inte hur det är och vet inte hur det ska bli.
     Jag hatar det där, osäkerheten, ovissheten. Jag måste ha kontroll, veta svaret på saker och ting. Om nåt inte känns bra vill jag veta vad som inte känns bra och varför. Jag har svårt för att bara köra. Jag gör det ändå, kör, men har svårt för det. Blir osäker.
     Springa går bra, om man bortser ifrån att min kondition fortfarande är under all kritik, och sparka en boll kan jag. Men det är i spelsekvenser, när jag liksom inte tänker på knät, som det ibland kan strula. Vet inte vad det är, det bara känns. Någonting händer ibland.
      Min förhoppning är att ännu mera rehab på gym och ännu mer nötning på planen ska göra det bättre, jag har trots allt bara smugit igång än så länge.
      Det är februari nu, och jag hade hoppats på att vara igång mer än vad jag är, men så är det nu och det får ta den tid det tar. Även om det är jobbigt och frustrerande. Men det viktigaste är att jag blir bra. Nån gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0