En antydan om vår

Har jag ätit en semla idag? Ja det har jag.
    Inte för att jag ville, inte för att jag behövde, men för att jag blev bjuden. Nu behöver jag inte äta en semla på ett år. Igen. Tycker inte att det är nåt märkvärdigt alls med semla.

Men herre min körs vilket underbart väder vi haft idag! Halt så till den milda grad att det fan i helvete var livsfarligt, förvisso, men ändå en underbart värmande vårsol. Typ som att man fick tillbaka tron på livet igen efter alldels för många Sibirienmorgnar. Ljuset ger hopp! Di Leva kanske är nåt på spåren ändå?

Och så läste jag om Kungsörs grandiosa planer för centrum i dagens Bärsingen. Jag säger då det, det ser ju för grannt ut. På riktigt, alltså! Om det blir verklighet.
     Blir det hälften så bra av det man drömmer om så är jag nöjd. Det såg väldigt fint ut, faktiskt.
     Det jag är lite rädd för är att det handlar om en, kanske, 10-årsperiond innan detta faktiskt har blivit verklighet? Det känns som det. Tyvärr. Med facit i hand och allt det där. Fina ord och lite verkstad har man ju blivit van med vid det här laget.
     Men jag vill inte vara så cynisk, utan hoppas på ett vacker centrum i Kungsör inom sinom tid.

Och nu har jag äntligen kommit iväg och inhandlat en TV. Det blev en LG, efter Lillebrors rekommendationer, och jag tror på den, lika mycket som jag trodde på den förra TV:n jag köpte efter Lillebrors rekommendatioer, men som visade sig vara en dåre till TV, och som jag tvingades lämna tillbaka. Men nu verkar det bättre. Härligt!

Och visst är det väl ljuvligt att Big brother har börjat igen. Äntligen! Jag har väntat ett helt år, och nu är våren räddad. Jag menar...nä, ni måste titta själva. Det är ju bara för underbar tv-underhållning.
      Jag tycker verkligen synd om vissa av deltagarna, på riktigt. Eller ja, det är väl egentligen bara en det handlar om. Men jag kan inte hjälpa att tycka att det är fruktansvärt underhållande. Slå mig, skäll på mig, men jag tycker verkligen det.

Kommentarer
Postat av: M

Höörru Arne! jag sa: KOLLA på den Tv:n den va billig, vet inte alla fakta om den men kolla!

Och när en försäljare säger åt dig: "- Du, du borde veta att många som har köpte den här tv:n har lämnat tillbaka den.." Då köper man den inte!

2012-02-22 @ 11:49:57
Postat av: J

äääääää chikore!

2012-02-22 @ 17:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0