Fortfarande här

Tillbaka efter lite blogg-torka, men det har varit så mycket annat. Mest flytten till lägenheten på Drottninggatan, det kan ha varit en av historiens längsta inflyttningar, men nu är den äntligen här - första natten i lägenheten!
      Det jag har saknat är någonting att sitta på, jag har varken haft en soffa eller köksstolar, men i fredags fixade jag soffan och idag efter fotbollsträningen åkte jag till IKEA och köpte stolar. Nu är det bara en TV  som saknas, egentligen.
      Och den där soffan var ett jävla as på alla sätt och vis. Först höll jag och Lillebror inte på att få på den på släpet, sedan blev det ett smått mission impossible att köra hem den - och slutligen var det ett helvetes bök att få upp skiten uppför trapporna. Blev en del svordomar, många stånkningar och jävligt mycket skratt. Nu står den där den står, och där får den stå i all evighet känner jag.
      Men det känns bra allting. Skönt att det mesta är forslat.

Melodifestivalen lite snabbt.
      Det var ju en väldigt dålig deltävling måste jag säga, och den enda jag fastnade för var Di Leva och hans Coldplay-doftande bidrag. Men den gick ju inte vidare, såklart, eftersom att det är barnen och småflickorna som styr utgången i den här tävligen numera.

Blev en sväng till Stockholm och Globen igår, förresten. Oddset hockey games och match mellan Tre kronor och Ryssland. Två dåliga perioder, men en bra sista period och en skön 4-1-seger.

En utgång i fredags också i Eskilstuna med Lillebror och Kaggen, men det var väl inte så mycket mer med den saken.

Och så hade ju Kontoret premiär ikväll. En svensk version av The Office, och det är klart att det blir hypat då på förhand, och det är klart att man blir besviken då i efterhand.
       Skratten var inte lika många som jag hoppats på, men det var också ett så kallat introduktionsavsnitt - och jag tror faktiskt på programmet på längre sikt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0