Nätterna kan vara långa

I natt har jag verkligen sovit som en gnu - och vi vet ju alla hur dåligt en gnu sover. Asdåligt. Faktum är att jag knappt sovit någonting alls. Det är en äcklig känsla.
      Vet inte vad det var, men det var i alla fall för varmt och för kallt, jag hade tendens till febersmärta, plus att jag var pigg som en dåre.
      Vid halv tre orkade jag inte ligga och vrida på mig längre, så jag gick upp och tittade färdigt på dokumentären jag fick i julklapp om George Harrison, i hopp om att somna framför teven. Men icke. Istället blev jag sugen på att köpa en sitar och börja meditera.
      Jävla spännande man det där, George Harrison. Jag visste ju att Beatlarna var inne på psykadeliska saker och så under deras Indien-period - men jag visste inte att Harrison föll så djupt in i andligheten att det kom att förändra resten av hans liv. En mycket bra dokumentär, det där. Living in the material world av Martin Scorsese.
      Men inte blev jag tröttare för det. Jag gick dock ändå och la mig igen och låg och halvsov i i sex timmar. Ingen höjdare.
      Däremot kan jag inte påstå att jag är trött nu. Dock lite halvfebrig. Eller kanske två tiondelars febrig. Det funkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0