En ny vän

Idag var det sista dagen på Torpa förskola, och det kändes lite vemodigt. Jag har trivts bra, det är en bra förskola och ett fint ställe, så det är synd att den ska försvinna.
      Dag för dag de senaste veckorna har man sett stället sakta monterats ner och krympa, och idag var det nästan tomt. Det har varit en lite tråkig process, och på så sätt är det skönt att det är över.
      Nu börjar någonting nytt. Från och med imorgon jobbar jag på den sprillans nya avdelningen Diamanten, på Västergårdarna, och det ska bli väldigt spännande. På många sätt.

I samma veva så närmar sig en annan flytt - till en lägenhet på Drottninggatan. Det är väl egentligen så gott som färdigt för att flytta in. Måste bara fixa lite grejer, en soffa, teve och matbord, typ, sen är det väl klarrtt.
     För det är som så att jag har sån flax att min flytt sammanfaller med både Storebrors flytt och Morbror Hasses flytt - och där har det frigjorts en massa grejer, små som stora, som gjort att jag inte behöver köpa så mycket. Kalas!

Idag lyckades jag även skaffa en roomie. Han var på väg att hamna i komposten, efter 10 år av ensamhet i personalrummet på Torpa, så jag sa: "Men häng med hem till mig då?". Och det gjorde han.
      Jag har valt att kalla honom Boris, och jag tror att det är en början på en underbar vänskap.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0