Helgsummering

Det har varit lite blogg-koma några dagar, men så blir det när inte lusten och tiden sammanfaller med varandra.
      Nåväl, först och främst; det var ju en riktigt magisk natt man fick uppleva natten till i fredags. Först hade jag inte tänkt sitta uppe och titta på JVM-finalen, tänkte "Äh, de förlorar säkert" och "Äh, orka sitta uppe till klockan fyra". Sedan tänkte jag "Äh, jag tittar på första perioden, sedan skiter jag i det". Men oj oj oj, det var ju så spännande att det inte gick att slita sig - och nu är jag väldigt glad för att jag inte gick och la mig. Det var ju en klassiker man fick vara med om, och känslan när Sverige avgjorde i förlängningen - den var obeskrivlig. Det var liksom "armarna upp i luften och en klump i halsen"-läge. Undderbart roligt!

Fredagen blev sedan lite lidande för att man sovit för lite. Ändå blev det en utgång.
      Jag åkte hem till Kaggen för att "ta några folköl och spela lite tv-spel". Sedan övertalade Kaggen mig att "gå ut och sätta sig på krogen någonstans och ta några öl och snacka lite". Det slutade med att vi stod i kön till Brasserie tillslut.
      Det var en mindre upplevelse att gå ut nästintill nykter - efter den kvällen insåg jag att man inte behöver ha så jävla mycket ångest "dagen efter", sådär som man kan ha ibland. Alla är ju likadana. Jag såg en tjej dratta på arslet för att hon var så väck, en kille höll på att bli påkörd av en taxi för att han vinglade ut i vägen, en annan fällde grymt olämpliga kommentarer till sin kvinnliga bekant, och ja...inte alla, men väldigt många betedde sig mer eller mindre "ovärdigt".
      Nåväl, det blev i alla fall en trevlig kväll. Men sen. Efterfesten hemma hos Kaggen slutade inte förrän vid femsnåret, så det blev ännu en natt med lite sömn.

Lördagen bjöd sedan på besök ifrån Storebror Thomas, Brorson Erik, Brorsdotter Freja och Miriam - innan färden än en gång gick in till Eskilstuna och Kaggen, än en gång för en utgång, denna gång även med Lillebror och Påven.
      Man var lite schleten, men det gick bra och det blev en kul kväll. Hem kom man också, vilket var otroligt skönt.
      Men kära nån, idag har jag varit trött. Det har blivit några nätter nu med för lite sömn, och den tröttheten slog till idag med full kraft.
      Nu känner jag mig dock utvilad igen, och det passar ju bra med tanke på att man börjar jobba imorgon igen efter två och en halv veckors underbar ledighet.
      Bara att spotta i nävarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0