Höststorm och griskamp

Nu har man harklat igång sig och tömt rören på snor och slem som samlats och frodats under natten. Är lite sådär smygpollenförkyld med smått täppt näsa, vilket är någonting jag utvecklat de senaste åren vid den här tidpunkten på året.
     Ute skiner solen inte. Det är oktober, fast lite grönare. Himlen är grå och träden svajar. Det droppar till ibland på balkongtaket. Heja.
     Men det är som det är, och då får man göra annat. Nyttigheter som städning och sånt, vilket är välbehövligt.
     Lite senare är det kamp igen på Runevallen. Superbrunkargänget Strömtorp gästar, och det är rimligt att tro att det blir en jävligt grisig historia. Jag har mött Strömtorp många gånger genom åren, och det har alltid sett likadant ut. Grinigt, fult och blandat resultat. Och vädret idag bjuder ju också in till en riktigt geggig tillställning.
     Vi har alltid varit jämnbördiga, även fast Strömtorp alltid stått för det griniga och fula. Men resultatmässigt har det både blivit vinst, förlust och oavgjort.
     Gäller att hålla sig kalla, utan att för den delen kliva undan, med tanke på att Köping väntar nästa omgång och vi har många som står på två varningar. Vore lite halvtrist om halva laget var avstängt mot Köping, liksom.
     Men det viktigaste är nu, och det är tre poäng mot Strömtorp. Något annat finns inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0