Sommar, kliv på

Så blev det juni. Äntligen!
     Jag skrev ju förut om att maj alltid går så fruktansvärt snabbt, att det är Valborg och 1 maj och sedan blir det plötligt juni. Nåväl, jag skrev detta den 21 maj, och sedan dess har maj liksom hasat sig fram. 10 dagar tog en evighet, känns det som. Bra det!
     Men jag saknar solen och värmen som rådde för en vecka sedan. Saknar mina rödsvedda axlar till och med. Saknar även shortsen, hör och häpna. Och dessvärre pekar väldigt lite på att solen ska återvända till helgen, men man kan ju alltid hoppas.
     Men skit i det nu. Nu är det juni, och då är det sommar. Punkt.
     Det enda som är bokat och klart i sommar är Peace & love-festivalen i slutet av månaden. Hur det än blir, under vilka former, så tror jag ändå på en bra vistelse. Det hänger egentligen bara på vädret. Blir det regn och rusk så är vi fucked, tror jag. Så vi får hålla tårna.
     I övrigt så går jag in på min sista månad på jobbet, plus första veckan i juli. Sedan är det finito på Västergårdarna för min del, vad jag vet just nu. Men det är lugnt, jag är van. Har alltid varit så här för mig vid den här tidpunkten på året så länge jag jobbat inom förskolan. Jag brukar klara mig. Och gör jag inte det så brukar jag alltid klara mig ändå. Och gör jag inte det så är jag väl körd, antar jag. Men skit i det nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0