Söndag

Jag är väldigt glad att jag inte gick ut igår. Det var ju träning idag, så för den delen var det ju uteslutet - men jag var ändå väldigt nöjd över att jag inte gick ut igår när jag vaknade imorse. Alltid skönt att vakna fräsch och utvilad till en ledig dag.
      Fick väldigt mycket gjort idag också, för en gång skull. Dels den obligatoriska (nåja) veckostädningen, men framförallt - allt skit som blivit liggandes i skåp och garderober.
      När jag flyttade in i februari så mosade jag, mer eller mindre, bara in allting i skåpen för att slippa se skiten - och där har det blivit liggandes sedan dess, typ. Men nu är allting sorterat, undanröjt, framplockat och organiserat. Väldigt skönt.
      Det jävligaste var att gå igenom alla hundratals papper. Jag hade fan lönespecar och fakturor ända från 2005! Sedan var det anställningsbevis, försäkringspapper, garantisedlar, skatteredovisningar och fan vet allt.
      Väldigt välkommet att då breaka med fotbollsträning klockan tre - och kors i taket, det gick ganska bra också! Ä-N-T-L-I-G-E-N! Inget överdrivet, men ändå. Då kan ni förstå hur det sett ut tidigare.
      Men snälla rara nån - ge mig lite sol! Av en enda anledning, egentligen - så att jag kan utnyttja min balkong! Har ju inte fått nyttja den en enda ledig dag sedan jag skaffade mina utemöbler. Det är underkänt, sommaren. Bättring!
      Men tack och lov för EM! Jag älskar varje sekund av tv-sändningarna. Till och med en händelsefattig match som Irland-Kroatien är rolig att titta på, om än så bara lite i bakgrunden.
      Och nu jävlar är det bara lite mer än 24 timmar kvar till Sverige-Ukraina! Laddningen börjar nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0