Sorg igår - glädje idag?

Kan det ha varit EM's sämsta match vi bevittnade igår? Kanske. För mig personligen, som svensk, så var det den roligaste - men rent objektivt sett var det ingen bra match.
     Och så blev det förlust. Hur jävla roligt är det? Inte alls, skulle jag vilja påstå.
     Men när vi spelade så illa så kan det inte bli nåt annat än förlust. Ukraina var hetare än oss, och samtidigt även kyligare och lugnare.
     Rasmus Elm såg ut att ha skitit på sig, Martin Olsson var en junior, Kim Källström var...Kim Källström, Ola Toivonen vet jag inte vart han var, han var inte med igår i alla fall, Sebastian Larsson gick inte att känna igen, Lustig var märkbart matchotränad - och Rosenberg var precis så blek och dålig som jag tyvärr hade förväntat mig.
      Då blir det tufft mot vilket lag som helst, när så många samtidigt spelar under sin förmåga.
      Såg ni när Anders Svensson kom in? Såg ni vilket lugn? Såg ni hur han inte slog bort en enda passning? Hörde ni hur saknad han var av Glenn Strömberg?
      Nu blir fortsättningen tuff. Jag vill inte säga omöjlig, men vi behöver allt ha ett par resultat med oss, utvöver två segrar ellet nåt sånt, för att det ska gå vägen. Ska bli intressant att följa fortsättningen.

Men skit i det nu! Den viktigaste matchen just nu är ikväll. Derby mot Köping FF i division 3 västra svealand!
      Fy fan så skoj det ska bli att bevittna. Nervöst, men framförallt roligt.
      Jag hoppas att alla förstår vilken viktig match det är. Inte på grund av tabelläget eller nåt sånt - utan för att det är så mycket prestige och heder med i spelet. Att förlora mot KFF är det värsta som finns. Det måste liksom finnas i varje KBK:ares DNA. Man måste bara göra sitt yttersta för att det inte ska inträffa.
      Matchen spelas i Köping, på IP, och där har jag varit med om att förlora med hela 6-1. Det var en av de tyngsta kvällarna i mitt liv. Som tur var vann vi hemma på hösten med 1-0, vilket räddade den säsongen på ett sätt, trots att vi åkte ur trean det året.
      Det är självklart att jag hellre förlorar mot Köping två gånger på en säsong och klarar nytt kontrakt i division 3, än att spöa dem två gånger och åka ur - men fan i helvete VI SKA INTE FÖRLORA IKVÄLL!!!!!
      Kom igen nu grabbar - det får se ut hur som helst, hur bedrövligt fult och eländigt som helst, bara vi vinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0