Mask i magen

Jag duckade, jag hoppade, jag sprang. Men den jagade mig, och tillslut hann den ifatt mig. Magsjukan.
     Det är som så när man jobbar inom förskolan, går det magsjuka så får man jobba hårt för att inte drabbas. Jag har klarat mig förbluffande bra genom åren, och trodde att jag klarat mig även den här gången.
     Men så igår kväll, runt tio. Jag började skaka. Herregud så jag skakade. Trodde nästan att jag höll på att få ett anfall av nåt slag och var på väg att ringa Mor och Far. Men så började det rumla runt i magen, och snart satt jag bänkad på toaletten - och där blev jag kvar i princip hela natten.
     Jag blev förvånad över hur mycket bra det är på TV på natten.
     Jag tänkte att det är lika bra att försöka få ut allt man har i magen, så med fingrarna i halsen hjälpte jag till lite på traven, och tillslut kände jag mig fullständigt tömd. Och torr. Att dricka vatten var inte tal om.
     Men det verkade fungera, för framåt gryningen, i samband med Nyhetsmorgon på TV4 så började det lugna ner sig - och resten av dagen har jag klarat mig bra. Lite febrig och så, men efter att ha sovit hela eftermiddagen så fick jag bra bukt på det också.
     Nu känns det, nästintill, okej, mycket tack vare de två glasen Jägermeister jag svepte nyss, så förhoppningsvis är man fit for fight igen imorgon.
     Det så det ska vara, om man nu ska bli magsjuk. Det ska gå fort. Ut med skiten bara och vänta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0