Produktiv dag

Har varit städning för hela slanten idag - men en dag som denna så gör det inget nämnvärt. En dag som denna så är det faktiskt ganska kul. Okej, kanske inte kul - men väldigt skönt. Skiten måste ju göras, och ska det nödvändigtvis göras så är den skönast att göras en dag som denna. Tada!
     Först var det den obligatoriska veckostädningen i lägenheten. Jag har gett mig fan på att hålla mitt cribb snyggt och fräscht, så en gång i veckan blir det åtminstone dammsugning plus putsning av köket och toaletten. Varannan vecka, typ, blir det också till att svabba golven och lite annat lull lull. 
     Jag tänker inte påstå att det blivit roligt att städa - men känslan efteråt, och timmarna därefter, är härlig.
     Idag drog jag också till med att tvätta bilen. Hade först tänkt göra det hemma, men så hakade jag på Lillebror till OK/Q8 och deras gör-det-själv-hall och fick mig en lektion i hur man tvättar en bil. Det var roligt fräsa på med högtryckstvätten, men i övrigt var det ganska drygt.
     Nåväl, bilrackaren blev glansig och fin (nåja), och sedan drog jag igenom den invändigt med dammsugaren när jag ändå var i de tagen.
     Man känner sig så nöjd direkt efteråt, men ganska så genast så sköljer vetskapen över en om att det inte kommer att krävas så många bilturer innan den ser ut som fan igen.

Ja herregud, allt detta låter ju inte så lajbans en ledig söndag. Men, som sagt, en dag som denna - en strålande vårdag som denna - så känns det bara för jäkla gött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0