Inte lika bättre

Miss Li's dag i Så mycket bättre blev ett mellanprogram. Lagom intressant och underhållande. Rolig redigering, med skön drift av Darins valpighet och Sylvia Vrethammars återkommande bortförklaringar för att slippa alla aktiviteter. Samt Olle Ljungströms kuk-kalsonger, givetvis. Vilken lirare.
      Jag var mycket nyfiken på vad artisterna skulle göra med Miss Li's retro-kabaré-pop, men det väl sådär.
      Maja Ivarsson gjorde en lite rockigare version av Dancing (the whole way home), Pugh Rogefeldt munspelade sönder You could have it so much better without me, och Sylvia Vrethammar gjorde slowjazz av Oh boy.
      Olle Ljungströms version av Om du lämnade mig nu var enkel, men bra! Bättre än orginalet, faktiskt, som jag alltid tyckt varit ganska överskattad.
      Uggla lyckades än en gång överraska med en cool 80-talsdoftande svensk variant av I heard of a girl, en låt jag inte hört tidigare, men jag gillade det jag hörde. Åtminstone i Ugglas tappning.
      Bäst var dock Darin, förvånande nog. Han har varit minst intressant hittlills, både musikaliskt och personlighetsmässigt - men nu fick han faktiskt till ett jävla sväng i I can't get you out of my mind, mycket tack vare att han skippade discobeaten och istället körde med trummor. Bra där!
      Nåväl, ett mellanprogram - men på lördag smäller det! Då är det Magnus Ugglas dag, och det kan ju inte bli annat än succé. Dels för att han är en sköning, och dels för att han har störst musikskatt av hela gänget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0