Lördag, sum up

Fin lördag. Det är alltid jobbigt att ta sig upp till dem, till förmiddagsträning på Tunavallen i Eskilstuna. Men väl där, och speciellt efteråt, är det väldigt skönt. Man är igång, tidigt, och har hela dagen framför sig,
      För mig blev det en tur på stan för att shoppa lite kläder, sedan hemåt för att äta och joxa lite, för att slutligen bege sig in till Eskilstuna igen för utgång med Stiffa och Kocken.
      Blev först inspelning av Skitsnack med Jone och Ante, sedan Så mycket bättre där Sylvia Vrethammar stod i centrum. Inget superavsnitt, med blev ändå en del fina tolkningar - främst Magnus Ugglas version av den underbara låten Jag tycker om dig, men jag gillade även Olle Ljungström i sin direkta tolkning av Eviva Espania. Inte mycket till låt, men jag gillar alltid Olle.
      Utgången tog sedan sin början på Bishops för en fördrink, alltså öl, vilket har blivit en fin liten tradition nu, och sedan vidare till Villa Etuna. Ingen höjdarvistelse på Villa, men allt som allt en trevlig kväll.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har Ante godkänt den här bilden? Syftar på hans utbrott i Halmstad efter jag la ut bilden på honom.. Då va den bra mycket snyggare ;) Simon ser lite läskigt kåt ut..eller nära till tårar, kan inte bestämma mig! Anywho.. Ser fram emot o komma hem och in i bardagen igen..BOOYAA!

2012-11-26 @ 12:17:13
Postat av: Morgan

Ante har DEFINITIVT inte godkänt den här bilden, av 20 plus bilder vi tog (för att Simon ville ändra sin profilbild på FB) valde svinet att ta denna bild...

2012-11-26 @ 14:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0