Väntat bäst hittills

Magnus Ugglas dag i Så mycket bättre var bäst hittills, musikaliskt sett. Fast lite besviken på låtvalen blev jag allt. Hade förväntat mig lite roligare val, faktiskt, av de miljoner låtar som Uggla gjort.
      Först ut var Sylvia Vrethammar som gjorde samba av Kung för en dag, och det var ju precis lika roligt som det låter. Men Sylvia kör sin grej, och det får man väl ha förståelse för.
      Maja Ivarsson gjorde sedan The Sounds av Sommartid - en låt som Uggla sågade på förhand, med all rätt, för det är verkligen en pisslåt - men i Majas tappning blev den faktiskt duglig.
      Pugh Rogefeldt gick sen upp och körde Varning på stan precis som den är rätt upp och ner. En direkt cover, alltså, så det blev ju inte så orginellt.
      Dock hade man sparat det bästa till kvällen. Darin inledde med att göra en otroligt vacker 80-talsballad av redan finfina Astrologen, och sedan gick Miss Li upp och visade prov på sin otroliga begåvning när hon gjorde om nedtonade 1:a gången till en riktig poprockpärla. Just den låten fick man höra en bit av när första trailern för nya säsongen av Så mycket bättre började vevas på tv, och då kände jag ju inte igen vilken låt det var, men ända sedan dess har jag längtat efter just detta ögonblick. Och jag blev inte besviken. Vilken tolkning!
      Olle Ljungström avslutade sedan med fin, lite mer avskalad, version av Johnny the rocker, och det blev ett värdigt avslut på ett bra program.
      Fina tolkningar (tillslut), rolig Uggla och snusbakning. Gott så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0