Hej igen

En vecka utan liv på den här bloggen. Det är illa, men det är så det är. Jag vill verkligen skriva mycket och mer, jag vill verkligen, men jag saknar lusten. Lite motsägelsefullt, sådär.
       Nåväl, den här veckan har gått otäckt fort. Det var måndag och sedan blev det fredag. Mycket märkligt.
       Efter en grym helg, med KBK-fest i Centralskolans matsal, så började veckan pissdåligt. Jag hade verkligen grymt roligt på festen, mådde otroligt bra och dansade hejvilt. Men det hade sitt pris, för jag lyckades göra illa knät i allt dansande, det låste sig, och jag lyckades inte låsa upp det igen. Så på måndagen haltade jag fram, och det störde mig nåt enormt. Det var psykiskt påfrestande att gå med ett låst knä, och mitt tålamod låg på minus 2, vilket gjorde mig grinig.
       Först på onsdagen fick jag ordning på knät. Jag satte foten mellan två plankor på ett staket på jobbet, sedan drog jag, sträckte ut benet, och då klickade det till. Sedan blev det bättre, och nu är det bra igen. Måste få ordning på det där.
       Den här gångna helgen bjöd också på fest, ännu en gång med laget, fast nu mer internt, en avslutningsfest för bötespengarna vi samlat ihop under året. Först lirade vi mjuktennis, där jag och Stiffa lirade som lag och inte hade någon bra dag, och sedan blev det några timmars bubbel och bastu på relaxavdelningen i tennishallen.
       Lagom mosig hamnade man sedan på Pitchers där vi käkade och kollade på fotboll, och sedan bar det av hem till Stiffa för förpärla.
       Kvällen landade sedan på Villa Etuna, innan det bar hemåt till Kungsör.
       En mycket bra dag, tycker jag. Rolig och innehållsrik. Kände mig också ännu en gång på topp, humörmässigt, och den där sköna vågen jag flöt på förra helgen lyckades jag också hamna på denna helg. Helt underbart om det kunde fortsätta så, thank you very much.
       Även fast jag inte mådde speciellt dåligt idag blev det ändå en lugn och soft dag, vilket var välkommet. Såna dagar behövs, även om man har varit ute och slarvat eller ej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0