Sensommar it is

Är det höst nu? Jag tror nämligen att min balkong håller på att blåsa iväg. Det viner utanför fönstret och man pratar om kallare dagar.
      Hej, förresten. Nu är jag sugen igen. På riktigt.
      Men jag undrar om det är höst. Det är september, och enligt almanackan är det första höstmånaden. September rimmar inte med sommar - men vädermässigt sett är det fortfarande sommar. Runt 20 grader. Jag skulle vilja säga sensommar, för jag är nog inte riktigt redo för hösten än. Jag hann inte med, Jag var inte beredd på att sommaren skulle försvinna så snabbt. Jag behöver mer tid.
      Jag var i Eskilstuna idag. Skulle handla kläder för första gången på åratal, kändes det som, och då är det ju självklart att man inte hittar någonting. Inte för att jag blivit mer kräsen, men för att utbudet var KASST (i falsett).
      Kunde heller inte avgöra om det fortfarande är sommar genom människorna på stan. Vissa gick i jacka eller överrock, andra gick i shorts och t-shirt. Sensommar it is.
      Fast Thor Modeen-dagarna brukar jag räkna till sommaren, och de var ju i helgen. Jävlar vad roligt jag hade! Av ingen anledning alls, egentligen. Jag bara hamnade i ett flow och lyckades dansa mig kvar i det kvällen ut. Så fort vi kom in i tältet och coverbandet började spela så ville jag dansa. Men det var tomt framför scenen, så jag höll mig två låtar. Men när sedan gitarrintrot till Gyllene tiders Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly brakade loss så kunde jag inte värja mig utan spran fram till scenen och diggade satan!
       Öltältet var i år tillbaka på torget efter några år nere vid Ekudden, och jag var lite skeptiskt till det till en början, men det funkade. Fast jag föredrar nog Ekudden.
       Imorgon ska det bli fint igen. Nu njuter vi arslet av den här sensommaren. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0