Sommarn'

Det blev en sommar utan Skillingeudd, inga glassbåtar vid Marias kiosk, och Halmstads pärlor såg annorlunda ut i år. Men likväl pärlor vi var.
      Och jag tror att jag grät någon gång och sa "Jag saknar dig så jävla mycket". Vi har väl alla förlorat någon vi älskat. Det är den delen jag hatar med livet.
      Inga nätter under stjärnorna, alldeles för full i gräset. Och du kom aldrig och la dig bredvid, fick aldrig till den där scenen.
      Jag kysste dig när det inte betydde någonting, när jag var full och du redan träffat någon. Någon annan, någon bättre. Enligt dig. Men jag har aldrig varit bättre, än nu.
      Det blev en sommar utan Riddarna, de finns inte längre, bara i sagorna. Men en dag kanske de väcks till verklighet igen, och då finns jag nog kvar.
      Inga sena cigarettkvällar, inga nattdopp på erotik och död, inga gatlopp eller ett "god morgon" till nästa dag. Har jag gråa hår?
      Jag tog din hand och sa ingenting, för du visste allting, men du sa ingenting. Och nu svär jag, på mitt ofödda barn, vi skulle haft det så bra. Vi tre.
      Det blev en sommar utan sommar ihop, inga sandstränder att prata om. Inga crazy nights, inget dela samma säng, och "det här pratar vi aldrig om igen".
      Inga bilder togs som är värda att sparas, men några händelser var roliga. Vi kan skratta åt dem om några år, men vad är dem just nu?
      Jag höll om henne, den här världen kan inte skänka mig det. Bara påminnelser om vad jag inte har, aldrig kan få, aldrig hade tillräckligt länge. Men det blir nog bra, det kommer alltid en höst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0