Tillbaka i krogsvängen igen

Var på ett nytt uteställe i Eskilstuna igår. Villa Etuna heter det, och att dömma av vimmelbilderna ifrån förra helgens premiär så såg det ut som ett spännande ställe. Eventuellt lite för fint och uppklätt, men det var antagligen på grund av att det skulle vara lite pompa och ståt och invigning och så.
       Nåväl, det är ett väldigt schysst ställe, gick det att konstatera efter gårdagskvällens äventyr. Bra dansgolv, blandade åldrar och fräsch inredning. Uppe på övervåningen fanns det schyssta soffor att sitta i, och någon av oss sa att det kändes lite som i Entourage. Och så var det.
      Det var första utgången i Eskilstuna på länge, och det känns skönt med ett alternativ till uttjatade Brasserie le grand. Blir definitivt fler svängar till Villa Etuna.
      Påven var med också, vilket gjorde det hela än roligare. Var längesen jag träffade honom sist, så det var skönt att få hänga lite.
      Vi satt först hemma hos Stiffa - jag, Lillebror, Påven och Kocken - och kvällen slutade sedan på MacDonalds. Jag gjorde en klantig grej och gick ut från krogen klockan ett, för av nån anledning fick jag för mig att det stängde då, och när jag sedan ville komma in igen så nekades jag. Mycket märkligt. Eller inte.Skit samma. Härlig kväll var det i alla fall, och ett skönt sätt att fira den otroliga segern mot Mariestad på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0