Träligt

Bortamatch mot Sunne igår, ja. Jävlar i min lilla låda vilken usel match vi gjorde!
      Förlust med 2-1 - och det gick inte att känna igen laget. Vi slarvade något kolossalt, och den enklaste av enkla passningar fick vi att se svår ut. Visst, bollen studsade lite och hade sig, men det var många gånger för dåligt.
      Och vi såg tunga ut, vilket jag tycker vi gjort de senaste veckorna - trots att vi i de två senaste hemmamatcherna vänt underläge till seger.
      Kanske är det så att vi är trötta och lite slutkörda efter en lång säsong? Vore inte så konstigt, i så fall. Och spela dåligt ibland - det gör alla lag. Men nu är det bara att hänga i och ge järnet de två sista matcherna. Vi har trots allt inte säkrat kontraktet ännu, och det vore oerhört skönt med en riktigt urladdning mot jumbon ÖSK Ungdom hemma på Runevallen på lördag. Men då måste vi upp ett par ordentliga hack, dit vi var för några omgångar sedan, om vi ska kunna ro hem segern.
       Jag själv hade stora förhoppningar om att få spela igår mot Sunne, då vi saknade fyra spelare på grund av avstängningar och annat. Absolut inte från start, men ett inhopp på säg...20 minuter. Men så blev det inte. Som matchen urartade sig, där vi hamnade i underläge och jagade mål, så var det inte riktigt läge för mig att komma in kan man väl säga. Surt. Jag hade hoppats att vi skulle stänka in några baljor och dra ifrån tidigt i matchen - då hade jag nog eventuellt kanske möjligtvis eventuellt kanske fått göra ett inhopp. Men man vet aldrig.
       Nåväl, två matcher kvar - och det skulle vara så oerhört jävla fantastiskt roligt att få spela några minuter innan säsongen är till ända. Allra helst på lördag, med hemmaplan och allt. Vi får 'la se hur det blir.
 
Nu: ny arbetsvecka bara några timmar härifrån. Är inte jättetaggad as we speek
       Men de går ju fort, de där arbetsveckorna - fast det jävliga är att helgerna går minst lika fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0