Vändningen!

Vilken jävla match. Vilken jävla match! VILKEN JÄVLA MATCH!!!!!
      Jag kanske har uttryckt det så tidigare - men dagens hemmamatch mot Mariestad var verkligen en galen match.
      För det första gjorde vi en dåligt match. Vi spelade svårt och slarvigt, och trots att vi skapade många målchanser så krånglade vi till det framför mål. Mariestad var farliga på en punkt, deras snabba omställningar, men de hade vi rätt bra koll på i den första halvleken.
      Sedan börjar den andra halvleken, och vi fortsätter slarva och krångla. Så får en Mariestad-spelare på ett hårt på distans - och så ligger vi under med 1-0.
      Vi gnetar och gnetar, ingenting fungerar, ingenting går våran väg, men vi har ändå ett visst övertag. Så byts Blondie Bubble Boy in och han hinner inte vara inne länge på planen innan han nickskarvar in 1-1.
      Dessutom åkte vi på en utvisning strax innan kvitteringen, så vi var alltså en man mindre på planen. Men vi gick ändå för ett segermål, och vad händer? Jo, Mariestad kontrar in 2-1 med mindre än 10 minuter kvar av matchen.
      "Jaha, det var den förlusten", tänkte man. Men - innan klockan kommit upp på 90 minuter så lyckas vi kvittera genom Juha. "Yes, viktigt med en pinne ändå!", tänkte man. Och så går vi in på övertid, vi får ett anfall på högerkanten, Kallas hittar in till Putte som plötsligt är helt fri med målvakten. 3-2. Vi vinner matchen.
      HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT SJUUUUUUUUUUUUUUUUUKT!!!!!!!!!!!!!!!!! Man gick från att vara deprimerad till euforiskt på en handomvändning.
      Sedan drog en tromb in över Runevallen. Det var lite roligt, från bänken och läktaren såg man en blå himmel och sol över Runevallen - sedan hördes en mindre bomb, och när man tittade bakom läktaren, mot Köpings-hållet så täcktes himlen av ett stort mörkt rymdskepp, typ som i Independence day. Plötsligt började det hagla kvistar och löv från träden runtomkring, och eftermiddagen blev till kväll på några sekunder. Som tur var hann matchen ta slut, och alla spelare och domare och ledare flydde från planen in i omklädningsrummen.