Den här kvällen igen...

Glad Thor Modeen på er alla! Det är ju dessa dagar, vilket betyder att augusti är inne på sitt sista andetag. Men sommaren är inte slut!
      Nåväl, det kanske regnar just nu, och prognosen för kommande dagar är inte solklar - men det är fortfarande sommar. Ett tag till.
      Det som är bra med att det blivit några gader kallare är att man får använda sina lite längre, lite tjockare och lite snyggare kläder. Det är ju rent hopplöst att klä sig snyggt under en varm sommar. Shorts och t-shirt i all ära, men utbudet är inst sagt begränsat. Nu jävlar blir det mer och mer jackor, parkas och kavajer!
 
Först ut på dagen är hemmamatch mot Villastaden. När vi mötte dem i våras var de ett bottengäng som spelade en ganska bedrövlig fotboll. De var dock starka på fasta situationer, och det var just det vi tappade segern på i slutminuten, och matchen slutade 3-3. Nu har Villastaden däremot inlett höstsäsongen jävligt starkt och klättrat upp till en femteplats - så det kommer säkerligen bli en tuff match. Förhoppningsvis kan vi rulla ut dem, men som vädret ser ut nu så kanske det blir svårspelat. Det återstår att se.
      Efter matchen, på kvällen, väntar öl-tältet på torget - traditionsenligt. Vet inte varför egentligen, men jag längtar alltid enormt mycket till detta öl-tält. Sätter alltid så höga förhoppningar till denna kvällen av någon konstig anledning. Jag tror det kan ha att göra med hur det var förr om åren vid denna kväll. Som jag saknar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0