Skön avstickare

Bra helg! Bra helg, indeed.
      Om vi säger att den började i fredagskväll så började helgen med en ljuvlig bortaseger mot serieledarna Kumla med 3-2. En underbar känsla efteråt, inte bara för att det på förhand var svårspelade poäng, utan också för att det var otroligt viktiga poäng för oss.
       Vi började bra och tog ledningen, tappade ganska rejält och Kumla kvitterade innan den första halvleken, men till andra spelade vi upp oss och kunde återigen ta ledningen. Dock fick Kumla ett enkelt kvitteringsmål ganska omgående, och känslan var att denna matchen inte skulle sluta oavgjord. Det gjorde den inte heller, och lyckligtvis var det vi som fick sista ordet genom Putte.
 
 
Så i lördags åkte vi upp till Stockholm - jag, Mor, Kockens mor och hennes karl - med anledning av att Lillbubben skulle springa Midnattsloppet senare på kvällen. Vi skulle alltså överraska honom.
       Så vi tog in på Sergel Plaza, gick på stan och drack vin och mojito och öl, och sedan tog vi oss till Söder där målgången var. Fan vet om han blev så överraskad, men roligt var det.
       Dagen efter blev det lite shopping. Mest fönstershopping - men till min stora glädje fick jag tag på en fantastisk grön parkas - och det blev naturligtvis min. Hoppas jag får ha den "ifred" bara.
       Igår blev det lugnare, med B-lagsmatch mot Kolsva på kvällen som avslut. Spelade trots att min axel ännu inte är så bra som jag hade hoppats på vid det här laget, och det första som hände var att jag fick ett krokben, flög i luften och landade platt på axeln. Like a glove. Men smärtan gick över just då, och det är väl först idag jag har ont. Nåväl, det funkade att spela i alla fall.
       Matchen i sig gick inte våran väg, då vi förlorade med 3-2. Målchanser hade vi, oj oj oj, fast dessvärre inte förmågan att förvalta dem. Så är det ibland.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0