God fortsättning...

Känns som att jag befunnit mig i en jul-exil. Dagarna har bara kommit och försvunnit i en rasande takt. Speciellt juldagen och annandagen sa bara "HEPP!" och drog.
       Dan före dopparedan blev som vanligt en traditionsenlig uppesittarkväll hos Vicky & Robin, med Bingolotto-spel och julklappslek. Inga vinster på bingon, som vanligt, men fick i alla fall med mig några julklappar hem. Mest såna som man kan dricka. Blev som vanligt en trevlig kväll med skratt och muttrande kommentarer.
 
 
       Julafton firades på Ladugårdsvägen i all sin stillsamhet med familjen. God mat, god nubbe, skratt och fina julklappar. Enkelt och härligt.
        På juldagen mådde jag förvånansvärt dåligt, men jag repade mig framåt kvällen då det bar in till Eskilstuna och Kaggen där han och Påven fixat fint med mat. Utgångstället för juldagen detta år blev Statt, som hade slagit upp sina portar likt fornstora dagar innan stället brann. Kändes spännande med något annat än Harrys, där åldersgränsen låg på 18 år, och jag hade helt klart trevligt på Statt. Dock var väl medelåldern aningen hög, vi var definitivt bland de yngre på stället, och även fast vi kanske hade förväntat oss det så trodde vi inte att det skulle vara så många 45-plussare som det var.
 
 
        Annandagen blev en dag i Västerås där Brorson Erik firades på sin 18-årsdag. Lillgrabben har blivit unga mannen och läppjade stolt på en Xider. Därefter far vi hemåt för en kväll hemma hos Ida's föräldrar. Där bjöds det, utöver maten, på öl i mängder, då Idas pappa Jens anordnade öl-prövning. Testade den tidigare ej prövade ölen efter den andra, och rädslan var ju att man skulle bli lite på lyset, men det gick väl ut.
        Ja, dagarna har vänts upp och ner och man har tappat uppfattning om tid och dag, men nu känns det väl som att man landat i en lördag. En härlig vecka har det varit i alla fall.

Kommentarer
Postat av: 99%

Trodde vi var mer än namn.
99% kallar jag mig.

Svar: Ha ha, det är vi - DET ÄR VI - men det blir ett så fruktansvärt o-snärtigt namn i textsammanhang. Jag ska hitta på något bättre - believe you me!
Jonatan Björklund

2013-12-29 @ 22:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0