Igång med träningsmatchandet

Kära hjärtanes vilken dålig match vi gjorde mot Sala FF igår! Inställningen var vek och felprocenten på det mesta vi gjorde var hög. Det gick inte riktigt att känna igen laget från hur det brukar se ut på träningarna, vilket är jävligt märkligt, för det är ju matcherna som är roligast?!
      2-0 kom innan halvtimmen var spelad, och blev också halvtidsresultatet. Den andra halvleken såg något bättre ut ifrån våran sida. Åtminstone defensivt sett. Offensivt var det blekt matchen igenom, vi skapde liksom ingenting chansmässigt, utan de enda gångerna det blev sånär som på farligt var på hörnor och frisparkar.
      3-0 slutade matchen, och lite att fundera på. Det måste brinna betydligt mer fortsättningsvis, och även fast vi saknade en handfull startspelare så måste det se bättre ut spelmässigt också.
      För egen del gick det förvånandsvärt bra. Jag fick komma på högerbacken strax innan halvtid, och den kanten känns mer rätt för mig. Jag var lite rädd att jag skulle ta slut ganska snabbt, men det gick oväntat lätt efter ett tag. Allra skönast var dock att få komma rätt i brytningar och sånt, att få vara först in i situationer. Det har jag saknat, men jag hoppas att det börjar släppa nu mer och mer.
      Tung förlust, men det är mycket tid kvar att jobba på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0