Skriver upp mig för helgen

Det snöar like a motherfucker. Det går inte längre, jag är färdig, jag vill inte mer. Dags för vintern att fade away och ge plats åt någonting som liknar våren.
      Annars har det kommit lite nya saker att ta ställning till. Just nu är det fullt slagsmål mellan stolthet och lojalitet - och jag avvakatar för att se utgången.
      Men Hissen, då? Jag gillade det. Det är ju ett lite udda, men ändå otroligt simpelt upplägg - och jag tror inte att detta program kommer att falla alla i smaken. Det gäller nog att man är ett hardcore Filip & Fredrik-fan, plus att man är lite kändiskåt. Jag är båda delarna, så jag gillar det och kommer att följa stenhårt.
      Fast Sverige-Argentina var ju roligare som spektakel än som match. Och fast vi gjort såna roliga/häftiga/konstiga matcher mot England och Tyskland så kan jag inte hjälpa att känna ett sviktande förtroende för detta landslag. Allra helst försvaret, vilket annars har varit den del man litat mest på. Herregud, varje gång Jonas Olsson så lite som tittar åt bollen så blir jag orolig.
      Fast det är lite tjusningen också med Sverige, att man aldrig vet.
      Fredag imorgon. Match imorgon. Torshälla på Tunavallen. Gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0