Ge mig värme!

Snart måndag, och ännu en vecka till ända. En jävla kall sådan. Uppemot 20 minusgrader, och det känns ju sådär. Börjar bli mäkta trött på vintern nu, den får gärna ta slut eller åtminstone bli mildare - pronto!
        Som i onsdagskväll. Match på Tunavallen mot City. 16 minusgrader. På bänken. Man fick ju hålla värmen så gott det gick genom att springa in i omklädningsrummet emellanåt, samtidigt som ville titta på matchen.
        Jag tycker vi gjorde en helt okej match för att vara första träningsmatchen, mot ett division 1-lag, efter att ha varit igång med träning i bara en och en halv vecka. Dock blev det några mål i baken för mycket. Vi förlorade med 5-0, och 2-0 eller 3-0 hade speglat matchen bättre.
        Jag fick lira sista halvtimmen som vänsterback, och det var ju ingen prestation att skriva hem till barnen om. Lyckades dra på mig en straff och en del taskiga uppspel, så nej det gick sannerligen inget vidare. Men så var det heller inte helt optimalt att komma in efter 60 minuter i kylan. Fötterna var som isbitar och känseln i kroppen var inte där den skulle. Well well.
        I fredags blev det utgång på Villa i Eskilstuna - och det var en märklig upplevelse. Jag, Ernst Pops och Lillebror var nog så gott som äldst på stället, då det rådde 18-årsgräns. Det kändes inte rätt, som att vi gjorde nått smått förbjudet genom att vara där. Så vi fick roa oss bäst vi kunde, men blev inte allför långvariga där.
        Nåväl, i och med fredagsutgången fick man en form av extra helgdag, eftersom som vi annars vanligtvis brukar gå ut på lördagar. Därav en lugn och skön helg, som nu alltså är slut.
        Fan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0